Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Gewish Aquavit Kft (a továbbiakban: Adatkezelő) a birtokába kerülő személyes adatokat a jelen Adatkezelési Tájékoztatónak megfelelően, a Magyarország Alaptörvényében foglaltakkal, az Információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (2016. április 27.) számú általános adatvédelmi rendelete (a továbbiakban GDPR) rendelkezéseivel összhangban kezeli. Az adatkezelő az adatkezelés során a a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el és elkötelezett a személyiségi jogok és az adatvédelem iránt.

AZ ADATKEZELŐ ADATAI

Az adatkezelő neve: Gewish Aquavit Kft 
Az adatkezelő székhelye: 1037 Budapest Jószerencse utca 24 2.a 
Az adatkezelő e-mail címe: gewishaquavit@gmail.com 
Az adatkezelő adószám: 26618346-2-41 
Az adatkezelő cégjegyzékszám: 01-09-335417


AZ ADATKEZELŐ ELÉRHETŐSÉGE

Az Adatkezelő ügyfeleivel, vásárlóival és érdeklődőivel elektronikus úton, a weboldalainkon elhelyezett kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül, illetve e-mailben tartja a kapcsolatot. Az Adatkezelő az adatvédelemmel kapcsolatos e-mailon érkezett kérdésekre, felvetésekre 3 munkanapon belül érdemi választ ad. Az érdemi válasz azt jelenti, hogy megválaszolja az e-mailt, vagy megírja, hogy mikor tud választ adni. Az adatvédelemmel kapcsolatos kapcsolattartásra kijelölt e-mail cím: gewishaquavit@gmail.com Az Adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére, ezért adatkezeléssel kapcsolatban is az gewishaquavit@gmail.com e-mail címen érdeklődhet.

 AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉRVÉNYESSÉGE

Jelen Adatkezelési Tájékoztató érvényes az Adatkezelő valamennyi tevékenységére, munkafolyamatára, és az Adatkezelő által működtetett weboldalra, a whiskeyshop.hu-domainnév alatt elérhető weboldalra.

ADATKEZELÉSEK

Az adatkezelés célja

A whiskeyshop.hu szolgáltatásainak (a továbbiakban: Szolgáltatások) megfelelő nyújtása és igénybe vétele, így különösen a vásárlói nyilvántartása, a megrendelések kezelése és teljesítése, a vásárlási tranzakciók, illetve az azokhoz kapcsolódó számlázás lebonyolítása és dokumentálása, továbbá a vásárlói szokások elemzése, a vásárlókkal való kapcsolattartás.

A kezelt adatok köre

Teljes név (Vezeték és Keresztnév)
Telefonszám
E-mail cím
Kiszállítási cím
Számlázási név:
Számlázási cím
az érintett vásárlásainak adatai (termékek, mennyiségek, árak)

Az adatkezelés jogalapja

 A Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét arra, hogy az adatszolgáltatásuk önkéntes és az Adatkezelés jogalapja a Regisztrációkor vagy a  Megrendelés elküldésekor adott hozzájárulás, ezen túlmenően pedig az Eker tv. 13/A. § - a, valamint a Számv tv. 169. § (2) bekezdése.

Az adatok forrása

Az Adatkezeléssel érintett Adatokat az érintettek önkéntesen bocsátják az Adatkezelő rendelkezésére. Az Adatkezelő kéri az érintettektől, hogy az adatközlés során ügyeljenek a közölt adatok valódiságára, helyességére és pontosságára, mert ezekért minden esetben az adatközlő felel. Abban az esetben, amennyiben a felhasználó más személy személyes adatait adja meg, úgy az adatközléssel kijelenti, hogy az érintettől az adatközlésen alapuló Adatkezeléshez szükséges felhatalmazással rendelkezik. A közölt adatok helytelensége, pontatlansága vagy hiányossága akadálya lehet a megfelelő Adatkezelésnek és a Szolgáltatások megfelelő igénybevételének.

Az adatkezelés időtartama

Az érintettek tudomásul veszik és elfogadják, hogy a megadott személyes adataikat, valamint az Adatkezeléssel érintett adatokat a whiskeyshop.hu működésének időtartama alatt határozatlan ideig, de legkésőbb a hozzájárulásuk visszavonásáig kezeli.

Az Adatkezeléshez adott hozzájárulás bármikor ingyenesen visszavonható. Az Adatkezelő tájékoztatja ugyanakkor az érintetteket arról, hogy az Info tv. 6.§ (5) bekezdés rendelkezései szerint a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése (pl: számviteli, fogyasztóvédelmi előírások) vagy jogos érdekének érvényesítése céljából bizonyos adatokat az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelhet (Eker tv. 13/A. §; Számv tv. 169. § (2) bekezdés; Fogyv tv. 17/A).

Adatfeldolgozók

A Adatkezelő az Adatkezelés során az alábbi adatfeldolgozókat (a továbbiakban: Adatfeldolgozók) veszi igénybe:

neve: OTP eBiz Kft
címe: 1138 Budapest, Szekszárdi utca 16-18.
az adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: e-számlázás, számlák / szállítólevelek készítése

neve:  Shoprenter.hu Kft
címe: 4028 Debrecen Kassai u. 129
az adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: tárhely, e-mail kezelő, webshop üzemeltetés

neve:  Magyar Posta Zrt
címe: 
az adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: futárszolgálat, csomag kézbesítés

neve:  DataMe Kft
címe:  1118 Budapest, Ugron Gábor utca 35.
az adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: Barion Marketing Cloud és a Barion Pixelhez kapcsolódó adatok elemzése

Az Adatkezelő  Adatfeldolgozók körét szűkítheti és bővítheti, azzal, hogy a mindenkori Adatfeldolgozók személyéről a jelen Adatvédelmi Tájékoztató megfelelő módosításával tájékoztatja az érintetteket. Az Adatok mindenkori adatfeldolgozók részére való átadásához az érintettek az adatközléssel hozzájárulásukat adják.

 AZ ÉRINTETT JOGAI

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az Adatkezelő 1. pontban megadott elérhetőségein.

Tájékoztatáshoz való jog

Az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt, és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 14 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) adja meg tájékoztatását. A tájékoztatás ingyenes, kivéve akkor, ha az érintett a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan már nyújtott be tájékoztatási kérelmet. Az érintett által már megfizetett költségtérítést az Adatkezelő visszatéríti abban az esetben, ha az adatokat jogellenesen kezelte vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. A tájékoztatást az Adatkezelő csak törvényben foglalt esetekben tagadhatja meg jogszabályi hely megjelölésével, valamint a bírósági jogorvoslat illetve a Hatósághoz fordulás lehetőségéről tájékoztatással. Az Adatkezelő a személyes adatok helyesbítéséről, zárolásáról, megjelöléséről és törléséről értesíti az érintettet, továbbá mindazokat, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította, kivéve, ha az értesítés elmaradása az érintett jogos érdekét nem sérti.

Az adatok hozzáféréséhez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy hozzáférést kapjon a személyes adatokhoz és a következő információkhoz:

  • az adatkezelés céljai;
  • az érintett személyes adatok kategóriái;
  • azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják,
  • a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama;
  • a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozásnak joga;
  • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
  • az adatforrásokra vonatkozó információ;
  • az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár.

 

Az Adatkezelő az érintett kérelmének benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül megadja a tájékoztatást a fentiekről.

Az adatok helyesbítésének joga

Az érintett kérheti az Adatkezelő által kezelt pontatlan személyes adatok helyesbítését illetve a hiányos adatok kiegészítését. Az adatok módosítását illetve kiegészítését az érintett az adavédelemmel kapcsolatos  e-mail címre küldött elektronikus levélben kérheti. Az Adatkezelő az arra irányuló kérés esetén az adatmódosítást 5 munkanapon belül elvégzi.

Az adatok törléséhez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén:

  • a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
  • az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
  • a személyes adatokat az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges:

  • a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;
  • a személyes adatok kezelését előíró, az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése céljából;
  • közérdekből vagy az Adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;
  • a népegészségügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási 
célból, vagy statisztikai célból, közérdek alapján;
  • jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

A hozzájárulás visszavonásának regisztrálását az Adatkezelő 14 napon belül elvégzi.

Az Adatkezelő a jogi kötelezettségeinek teljesítése vagy jogos érdekeinek érvényesítése céljából bizonyos adatokat a hozzájárulás visszavonása után is kezelhet. Az adatok törlése nem történhet meg olyan adatok esetében, amelyeket az Adatkezelőnek törvényi kötelezettsége tárolni (vásárlások, fizetések, számlák 8 évig).

Az adatkezelés korlátozásához és visszavonásához való jog

Az érintett kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

  • az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát – ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;
  • az adatkezelés jogellenes, de az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen – ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Az adatok hordozhatóságához való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

Az érintett kérelme esetén az Adatkezelő PDF és/vagy CSV formátumban elküldi az érintettnek az általa kezelt adatokat. A kérelmet az érintett az Adatkezelő adavédelemmel kapcsolatos e-mail címére  küldött elektronikus levélben nyújthatja be.

A tiltakozás joga

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az Adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az Adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is.

Tiltakozás esetén az Adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Amennyiben az érintett tiltakozik a személyes adatai kezelése ellen, a tiltakozást az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 14 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megvizsgálja, és döntéséről az érintettet írásban tájékoztatja. Amennyiben az Adatkezelő úgy dönt, hogy az érintett tiltakozása megalapozott, abban az esetben az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – az Adatkezelő megszünteti és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Az Adatkezelő megtagadja a kérés teljesítését abban az esetben, ha bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Amennyiben az érintett a döntéssel nem ért egyet, illetve ha az Adatkezelő elmulasztja a határidőt, akkor a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül az érintett bírósághoz fordulhat.

Ha az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen problémát észlel, kérjük, keressen meg minket e-mailben vagy a székhelyünkre címzett ajánlott, tértivevényes postai levélben, és mindent meg fogunk tenni, hogy azonnal elhárítsuk a problémát.

A bírósághoz fordulás joga

Az érintett a jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat az Adatkezelő ellen. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

Az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik, a per – az érintett választása szerint – az érintett lakhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Külföldi állampolgár a lakóhelye szerint illetékes felügyeleti hatósághoz is fordulhat panasszal.

Mielőtt bírósághoz vagy felügyeleti hatósághoz fordulna panaszával, kérjük, keressen meg minket e-mailben vagy a székhelyünkre címzett ajánlott, tértivevényes postai levélben, egyeztetés, és a felmerült probléma minél gyorsabb megoldása érdekében.

Panasztevési jog

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a felügyelő hatóságnál lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely:   1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím:   1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon:      +36 (1) 391-1400
Fax:            +36 (1) 391-1410
e-mail:        ugyfelszolgalat@naih.hu
honlap:       https://naih.hu

Bővebb információ: https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html

SÜTIK („COOKIE”-K) HASZNÁLATA 

A sütik („cookie”-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a testreszabott kiszolgálás érdekében a weboldalon keresztül, a weboldal használatával kerülnek a látogató számítógépére, úgy, hogy azokat a látogató internetes böngészője menti le és tárolja el, majd a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A sütik általános feladatai:

  • információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
  • megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek például online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
  • megkönnyítik a weboldal használatát;
  • minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A leggyakrabban használt internetes böngészők (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Edge, Opera, stb) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát. A weboldal látogatója a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasíthatja vagy letilthatja. A felhasználó a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni.

Vannak olyan sütik, amelyek nem igénylik az látogató előzetes hozzájárulását (például hitelesítő, multimédia-lejátszó, terhelés-kiegyenlítő, a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági sütik).

A weblapok a weboldal megnyitásakor, azaz az első látogatás megkezdésekor rövid tájékoztatást adnak a hozzájárulást nem igénylő és a hozzájárulást igénylő sütikről egyaránt (amennyiben az adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik), és kérik a felhasználó hozzájárulását a sütik alkalmazásához.

Az Adatkezelő nem alkalmaz és nem engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személy vagy gazdasági társaság az érintett hozzájárulása nélkül adatot gyűjthet.

A sütik elfogadása nem kötelező, az Adatkezelő azonban nem vállal azért felelősséget azért, ha a sütik engedélyezése hiányában a weblapok esetleg nem az elvárt módon működnek.

A sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezek elérhetőségét, a tájékoztatót a böngésző nevére kattintva érheti el.

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Safari

Edge

Opera


Rendszer sütik (ún. „Feltétlenül Szükséges Sütik”)

Jogalap: nem igényel hozzájárulást.

Leírás: a sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az Adatkezelő weboldalát, használhassák annak funkcióit és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

Az adatkezelés célja: a felhasználói élmény javítása.
Időtartama: böngésző session (munkamenet).

Barion fizetési megoldáshoz kapcsolódó rendszer sütik (ún. „Feltétlenül Szükséges Sütik”)

Jogalap: nem igényel hozzájárulást.

Ha a cookie élettartama az utolsó frissüléstől definiált, az azt jelenti, hogy minden egyes látogatás meghosszabítja a cookie lejáratát 1,5 évvel az utolsó látogatástól számítva. A meghosszabbításból származó adatgyűjtés nem igényel hozzájárulást. Az adatkezelés a Barion Payment Zrt. jogos érdeke csalás megelőzés céljából. További információk itt.

Egyéb technológiák: A böngésző digitális újlenyomata: Célja, hogy kiszűrjűk a csaló munkameneteket a látogatói viselkedés és böngészőjük újlenyomata alapján. Segít nekünk, hogy azonosítsuk a böngészőket az egyes eszközökön. Ezt az adott weboldalon és más kereskedők weboldalain is felhasználjuk, azoknál akik használják a Barion Smart Gateway-t. További részleteket az adatkezelési tájékoztató 5.4 fejezetében találunk.

Cookie neve Cookie leírása és célja Szolgáltató Mennyi ideig tárolódik az eszközödön?
ba_vid Célja a Barion Smart Gateway szolgáltatás során a bankkártyás csalások kiszűrése az általad használt eszköz digitális ujjlenyomata és a böngészési szokásaid alapján. A cookie használata a csalók felismeréséhez szükséges. A cookie azt biztosítja, hogy a böngészési szokásaidból származó adatokról tudjuk, hogy egy felhasználótól származnak. Barion Payment Zrt. Utolsó frissüléstől számított 1,5 évig.
ba_vid.xxx Célja a a Barion Smart Gateway szolgáltatás során a bankkártyás csalások kiszűrése az általad használt eszköz digitális ujjlenyomata és a böngészési szokásaid alapján. A cookie azt biztosítja, hogy a böngészési szokásaidat követhessük két munkamenet között az adott honlapon. Ezeket az adatokat gyűjti: ba_vid, userhez kapcsolódó ID, amely a böngésző tulajdonságaiból összeállított hash, az alapján az első, a mostani és az utolsó látogatásod időbélyeged az adott honlapon, az aktuális munkamenet ID, harmadik feles cookiekhoz való engedély. Barion Payment Zrt. Utolsó frissüléstől számított 1,5 évig.
ba_sid Célja a Barion Smart Gateway szolgáltatás során a bankkártyás csalások kiszűrése az általad használt eszköz digitális ujjlenyomata és a böngészési szokásaid alapján. A cookie azt biztosítja, hogy a munkamenetedet azonosítani tudjuk honlapokon átívelően. Barion Payment Zrt. 30 percig
ba_sid.xxx Célja a Barion Smart Gateway szolgáltatás során a bankkártyás csalások kiszűrése az általad használt eszköz digitális ujjlenyomata és a böngészési szokásaid alapján. A cookie azt biztosítja, hogy a böngésződ munkamenetét (session) azonosítani tudjuk az adott honlapon belül. Barion Payment Zrt. 30 percig

 

Statisztikai (harmadik féltől származó) sütik

Jogalap: az érintett kifejezett hozzájárulása (tevőlegesen, erre vonatkozó kapcsoló bekapcsolásával).

Leírás: az Adatkezelő a weboldalain alkalmazza a Google Analytics, mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatokat a weboldal fejlesztésének, és a felhasználói élmény javításának céljából használja fel. Ezen sütik a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak lejáratukig, illetve amíg a látogató nem törli azokat.

Az adatkezelés célja: a felhasználói élmény javítása.
Időtartama: legfeljebb 180 nap.

A harmadik féltől származó sütikről részletesen itt olvashat: https://www.google.com/policies/technologies/types/

A Google Analytics adatvédelméről részletesen itt olvashat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu

 

Marketing célú  (harmadik féltől származó) sütik

Jogalap: az érintett kifejezett hozzájárulása (tevőlegesen, erre vonatkozó kapcsoló bekapcsolásával illetve a erre vontakozó nyilatkozat elfogadasával).

Cookie neve Cookie leírása és célja Szolgáltató Mennyi ideig tárolódik az eszközödön?
BarionMarketingConsent.xxx Célja azon nyilatkozatod tárolása, hogy hozzájárultál-e a böngészési szokásaidból származó adatok gyűjtéséhez és a vásárlási szokásaid vizsgálatához személyre szabott hirdetések, ajánlatok megjelenítse érdekében. Amennyiben a hozzájárultál, akkor a működéshez szükséges cookie-k között elhelyezett alábbi, bankkártyás csalásmegelőzési célú cookie-k által gyűjtött adatokat, böngészési szokásaidat a vásárlási szokások vizsgálatához is felhasználjuk személyre szabott hirdetések, ajánlatok megjelenítse érdekében. Barion Payment Zrt. Utolsó frissüléstől számított 1,5 évig
Media and advertiser partners' cookie Célja a Barion rendszer és az adott partner rendszerének eltérő felhasználói azonosítójának szinkronizációja, párosítása. A fenti cookie-k működésük részeként jelzik a partnerek szerverének, hogy töltse le a saját felhasználói azonosító cookie-ját a weboldal látogatójának böngészőjébe. Így a két rendszerben egyidőben, egy böngészőben keletkező azonosítók párosítva lesznek. Lásd adatkezelési tájékoztató A cookie-król részletes tájékoztatást az egyes partner cookie tájékoztatójában találod. Az ilyen célú cookie-kat használó partnerek listáját a cookie tájékoztatójukra mutató hivatkozással együtt itt találod.

 A hozzájárulás hiányában a cookie nem tárolható a böngészőben. Módosítása, visszavonása a hozzájárulásnak bármikor megtehető a weboldalon. Barion Payment Zrt. a cookie segítségével adatokat gyűjt a látogatásokról; információ arról mit kattintanak, melyik termék/szolgáltatás iránt érdeklődik a látogató vagy a félbehagyott rendelésekről. Adatokat gyűjtenek modellek felépítéséhez a látogató viselkedéséről valamint személyreszabott ajánlatok és digitális hirdetések előállításához. Cél, hogy releváns hirdetések jelenjenek meg a látogatóknak olyan termékekről amiért valóban érdeklődnek. Ezek a cookiek biztosítják számunkra, hogy elkerüljük az irreleváns reklámokat és ajánlásokat és azok csak valóban releváns tartalmak legyenek amire affinis a látogató. Barion Payment Zrt. maga kezeli az információt vagy átadja szerződött média és hirdető partnereinek. Ebből a célból ezen partnerek azonosítói is eltárolásra kerülnek a Barion cookie-k mellett. A hozzájárulás ezen cookiek tárolását is lehetővé teszi. További részleteket az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz az adatok felhasználásáról.

EGYÉB ADATKEZELÉSI KÉRDÉSEK

Az Adatkezelő az érintett adatait csak jogszabályban meghatározott keretek között továbbíthatja, az Adatfeldolgozók esetében pedig szerződéses feltételek kikötésével biztosítja, hogy azok ne használhassák az érintett személyes adatait az érintett hozzájárulásával ellentétes célokra.

A bíróság, az ügyészség, a rendőrség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése vagy iratok rendelkezésre bocsátása miatt megkeresheti az Adatkezelőt. Ezekben az esetekben az Adatkezelőnek teljesítenie kell adatszolgáltatási kötelezettségét, de csak a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben.

Az Adatkezelő az adatkezelésben és/vagy az adatfeldolgozásban részt vevő közreműködői és munkavállalói előre meghatározott mértékben – titoktartási kötelezettség terhe mellett – jogosultak az érintett személyes adatait megismerni.

Az érintett személyes adatait az Adatkezelő megfelelő technikai és egyéb intézkedésekkel védi, biztosítja az adatok biztonságát, rendelkezésre állását, valamint óvja azokat a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, sérülésektől, nyilvánosságra hozataltól, és bármilyen egyéb jogosulatlan felhasználástól.

Az Adatkezelő szervezeti intézkedések keretében ellenőrzi a fizikai hozzáférést, közreműködőit és munkavállalóit folyamatosan oktatja, a papír alapú dokumentumokat megfelelő védelemmel elzárva tartja. A technikai intézkedések keretében az Adatkezelő és az Adatfeldolgozók titkosítást, jelszóvédelmet és vírusirtó szoftvereket használnak.

Az Adatkezelő mindent megtesz annak érdekében, hogy a folyamatokat minél biztonságosabbá tegye, a weblapokon keresztül történő adattovábbításért azonban a jelen számítástechnikai körülmények miatt nem tud teljes felelősséget vállalni. Az Adatkezelő szigorú előírásokat tart be az érintett adatainak biztonsága és a jogellenes hozzáférés megakadályozása érdekében.

Az Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmet, hogy az interneten keresztüli adattovábbítás minden intézkedés ellenére sem tekinthető teljes körűen biztonságos adattovábbításnak. A biztonsági kérdésekkel kapcsolatban kéri az érintett együttműködését abban, hogy gondosan őrizze meg hozzáféréseit, jelszavát, a jelszót senkivel se ossza meg. Az Adtakezelő felhívja a figyelmet, arra hogy a whiskeyshop.hu weboldal használata közben olyan számítógépet / eszközt használjon, amelynek vírusmentességét biztosította.

Az oldal tetejére